GAMA10+ Vizyon Nedir?

GAMA10+ VİZYON ÇALIŞMASI

 

Vizyon kısaca, varmak istenilen gelecek ile ilgili tasarladığımız resim, gelecekte olmak istediğimiz yer.

 

Nedir?
GAMA10+ Vizyon çalışması, 10 yıl sonraki büyük resim içinde GAMA’nın ulaşmasını istediğimiz yerin bugünden çalışanların fikirleri ile şekillendirilmesi demek.
Amaç?
10 yıl sonrasını bugünden hayal etmek, gereken ilk adımları atmaya başlamak, geçmişte olduğu gibi gelecekte de başarılı bir GAMA’nın var olabilmesi açısından çok önemli. GAMA10+ Vizyonun amacı, GAMA’yı geleceğe daha başarılı, daha güçlü, daha kalıcı taşımak üzere gerçekleşecek olan çalışmaların önünü açmak.
Kimleri kapsıyor?
Tüm çalışma arkadaşlarımızı kapsayan bu çalışma, ortak çıkarlar, ortak amaçlar doğrultusunda birlikte hareket ederek hızla değişen dünyada GAMA’nın gelecekteki yerini birlikte belirlemek amacı ile başlatıldı.
Başvurulabilecek kaynaklar?
GAMA Akademi’nin bünyesinde açılan online kütüphanedeki kaynaklar, Türkiye ve dünyada geleceğin nasıl olacağına ilişkin düzenlenen seminerler ve uzaktan eğitimlerle, geleceğe yönelik farkındalığı geliştirmek amaçlanıyor.
Süreç nasıl işleyecek?
17 – 22 Kasım tarihlerinde online bir uygulama yardımıyla çalışanlarımız GAMA’nın vizyonuna ilişkin fikirlerini paylaşabilecek. Ardından bu görüşler derlenip üzerinde çalışıldıktan sonra bir rapora dönüştürülecek. Şubat 2018 sonunda çalışma sonuçlarının tüm çalışanlarla paylaşılması planlanıyor.